Hae tästä blogista

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lomalla!

Taputeltiin itseämme olan takaa olalle kun Teemun viimeisetkin raportit oli lähetetty ja Inkerillä todistukset taskussa. Me teimme sen! Tässä vaiheessa voi kyllä myöntää että jossain vaiheessa uskonpuutetta opiskelujen loppuunsaattamisen suhteen riitti. Onneksi oli pitkät Afrikan yöt kirjoitella esseitä loppuun.

Itkuntäyteisten jäähyväisten jälkeen oli taas vuorossa lapsiperheen taivas: yhdeksän tunnin bussimatka vessattomassa bussissa. Onneksi menimme sentään Sumryllä, Tansanian parhaalla bussilla. Penkeissä lukee jopa: ”Sumry royal class!”. Täällä kuninkaalliseen kohteluun kuuluu rikkinäiset penkit, irronneet verhot, surkeat iskarit ja täydellinen ilmastointi: toisesta ikkunasta sisään ja toisesta ulos. Ja tämän lisäksi bussissa tarjoillaan matkustajille limppari, vesi ja kaksi karkkia. Siis kuninkaallista!

Nyt olemme Darissa. Lomalla! Ja rahat niin lopussa, että tällä lomalla meidät löytää hotellin uima-altaalta leikkimästä, sukeltelemasta, lukemasta ja urheilemasta. Mutta tämä taitaakin olla parasta.

(T)

Tuleva ballerina (I)

"Äiti muistuta että kävelen sit veden päällä siellä hotellilla!" "No yritän muistuttaa." (I)

Parasta (I)

(I)

(I)

Sarjakuvarapu (I)

Punaiset banaanit!

1 kommentti:

  1. A P I N A O R K E S T E R I, NYT KOTIIN SIELTÄ, SANOO MUMPSI!

    VastaaPoista