Hae tästä blogista

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sairas banaaniperhe


Meni vähän turhan hyvin, niin piti ihan takapakkia ottaa. Tässä noin vuorokauden saldo:

-Pihkan haljennut huuli (Saatiin mainiota konsultaatiota kuvien ja netin avulla suomalaiselta lääkäriltä, joten ei lähdetty yön selkään tohtoria metsästämään). Nyt huuli mustelmilla ja turvonnut.

-Teemulla mahatauti ja kuume nousee, lähti juuri käppäilemään kohti malariatestausasemaa.

-Inkerillä mahatauti (Keitettiin yöllä vettä, laitettiin vesipulloon, joka suli mukavan ihoamuotoilevaksi ergonomiseksi kuumavesipulloksi –Tansanialaista muotoilua! Auttoi!)

-Yön saldo Inkerillä kaksi tuntia unta.

-Myrskyllä ja Riemulla maha löysällä.

-Pihkalla malaria. Paikalliset ottivat kyllä asian omakseen, taksikuski kantoi Pihkaa, ihmiset silittelivät päätä, kyselivät ja huolehtivat. Nyt on lääkkeet ja toipuminen alkaa.


Täytyy sanoa, että kannettava dvd-soitin ja läppäri ovat olleet tänään kovassa käytössä, lodge piti meitä varten jopa sähköt päällä koko päivän!

P.S. Asunto on ja muutakin, mutta palataan näihin vähän terveempänä…

Perheen malariamussukat. (I)


5 kommenttia:

 1. Hei!

  Mielenkiinnolla olen lukenut tätä blogia ja tulen jatkossakin sitä seurailemaan. Itsekin olen Tansaniassa ollut, joten blogi tuo myös muistoja mieleen. Tsemppiä jatkoon ja tähän viimeisimpään blogipäivitykseen: paranemista!

  VastaaPoista
 2. Parantukaahan pian!

  t. Laura & muut Ikaalisista

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille, parantuminen käynnissä. Muutto ja malaria, haasteellinen kombo!

  VastaaPoista
 4. Hei naapurista! Tulkaa ihmeessä hakemaan apua, lainatavaroita tai mitä vain meiltä (siirtolaisajan tiilitalosta) naapurista sadan metrin päästä! Vaikka olemmekin lähdössä perjajantaiaamuna aikaisin 10 työreissuun, käykää talossa huomenna!

  VastaaPoista