Hae tästä blogista

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kaikennäköstä.

Viimeinen Lontoo-päivä alkamassa! Olemme huomenna illalla jo Suomessa! Jalkoja pakottaa!

Olemme käyneet katsomassa National Theatre:n tarjoamaa hip hop/street dance –sirkusta (Inkerin mielestä vähän kökköä, Myrskyn mielestä sikasiistiä), DJ:n ja avaruuskampaajien komboa, olemme kiertäneet Natural History Museumin dinosaurukset ja ötökät, taidemuseot, Science Museumin (Museon kauppa oli itse museota mielenkiintoisempi: lentäviä ufoja, kahdeksan kuvan kameroita, legoradioita, taikakyniä…) ja leikkipuistot. Tämän lisäksi olemme vaellelleet useita kilometrejä, syöneet subeja, ajelleet metroilla ja busseilla. Teemu kävi myös tutustumassa vielä Lontoon yöelämään, jostainhan sitä omaa aikaa on revittävä.

Olemme suoraan sanottuna elelleet täällä aika nollabudjetti-periaatteella ja kohteetkin on valittu sen mukaan. Muuten täällä onkin hulvattoman kallista! Esimerkiksi taksimatka lentokentältä hotellille maksoi reilut sata euroa. Katsotaan joudummeko huomenna kävelemään kentälle…

Kaiken kaikkiaan suosittelen kaupunkimatkailua tällaisella porukalla ihmisille jotka pitävät stressistä, väsyneistä jaloista, eivätkä ole erityisen pitkävihaisia.

Mummin opetuksia osa 2:

Inkeri: Tänään mennäänkin katsomaan niitä dinosauruksia sinne museoon!
Pihka: Niin, mutta ne ei oo oikeita. Oikeet dinosaurukset on kuollu sukuputtoukseen, mummi opetti


Punasta (T)


Se on semmonen juttu (I)
Museovieraat (I)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti