Hae tästä blogista

torstai 24. helmikuuta 2011

ti 22.2.2011

Matka alkaa!

Talo pakattiin, siivottiin ja hyvästeltiin hienon turvaverkon avustamana ja reissu saattoi alkaa.

Ajo Helsinkiin alkoi lapsiperheelle tyypilliseen tapaan kun ensimmäisen kilometrin jälkeen tuli jo muutama ”joko ollaan perillä”-turhautuminen. Mutta matka taittui suhteellisen hyvin swahilia opiskellessa.

...Hujambo! Sijambo! Na wewe ye? Ninapenda kusema Kiswahili, pilipili, pera, nanasi, Ninaitwa Riemu…

Ilta saatiin viettää parhaassa mahdollisessa seurassa, saunoen, nauraen ja nauttien vaikka lasten ja aikuisten ylikierrokset näkyivät ja kuuluivat.

Myrsky pohti koko illan mahdollisia leluhankintoja ja jossain vaiheessa menivät eurot, dollarit ja shillingit sekaisin ja loppukaneettina tuli toteamus: "Mie kyllä säästän kaikki sellerit sinne Tansaniaan!"

ke 23.2.2011

Aamulla Helsinki-Vantaalle ihmettelemään, että mitä ihmettä sitä ollaan tekemässä. Lennot Helsinki-Berliini Berliini-Milano sujuivat hyvin yhdestä lentopelkoisesta huolimatta. Odottelua lentokentillä tietysti oli.

Mutta ihanaa perheaikaa! Ei koskaan ole niin paljon aikaa keskittyä lapsiin, että voisi tuntitolkulla tuijotella lentokoneita, pelata twistiä tai leikkiä poneilla. 

Illalla taksisotkujen jälkeen hotelliin, suihkuun ja iltasatujen kautta nukkumaan. Tänään Milano-Kairo Kairo-Dar es Salam!


P.S. Inkeri sai juosta rauhassa aamulenkin Milanon auringon noustessa ja Pihka ja Teemu saivat maailman parasta latte macchiatoa. Että on tää aika kivaa.

Nää nyt lähtis.

Air Berlinillä mentiin.

Lapsi ottaa tilansa.

Oletko sinä valmis?

Kaikki laukut tallessa vielä.

Iltasatu luettiin...

...mutta se ei pitkään kestänyt.3 kommenttia:

 1. IHANIA kuvia ja ihanat lapset!!
  Riemu on hurjan paljo Pihkan näköinen. :)
  Kaikkea hyvää!! <3

  VastaaPoista
 2. Huippua hienoa! Itse täällä kädet ristissä istun, että pääsisin toukokuussa kans piipahtamaan :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa matkaa teille kaikille. Toivottavasti kaikki menee mahdollisimman leppoisasti kun matkaa on kuitenkin ja vaihtorumpaa. Vaihtelua varmasti matkalla riittää :) T: Lilja

  VastaaPoista